Magyarország 2.0?
2017. október 02. írta: Magyarország 2.0

Magyarország 2.0?

Üdvözlöm első bejegyzésem olvasóit. Szeretném bemutatni miről is szól a Magyarország 2.0 projekt.

Röviden arról, ami a leírásban is szerepel. Hazánk fejlődésének elősegítése és a benne élők elégedettségének és összetartásának növelése. Célom egy egész országra kiterjedő, átfogó modernizációs terv kidolgozása és ennek terjesztése, gyakorlatba való átültetésének elkezdése.

aa.png

Ez az előző mondat talán további magyarázatot érdemel. Egy ilyen modernizációs terv elkészítése nem kis feladat, tudom. Sok információra, világlátottságra, segítségre van hozzá szüksége az embernek. Ahhoz, hogy ne járjon úgy a projekt, mint annyi más szépen kidolgozott, jól hangzó ötlet, ami csak egy könyvben (vagy rosszabb esetben valaki fejében) ragadt meg, ahhoz szükséges a gyakorlatias szemléletmód. Nincsenek hamis ígéreteim, én csak összetartást, tudatosságot szorgalmazhatok és fejlődésre vonatkozó saját véleményemet oszthatom meg.

Talán a saját tapasztalataimból, helyeztetésemből kiindulva fel tudom hívni az emberek figyelmét olyan dolgokra, amikre ők nem gondolnának, vagy csak egyszerűen nem tulajdonítanak nekik jelentőséget. Sokan nem is hinnék, hogy a válaszok, megoldások körülöttünk vagy éppen már bennünk is vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarorszag20.blog.hu/api/trackback/id/tr4212916463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása